O nama

on_1

 

Predškolska ustanova Beli Dvorac se nalaze u samom srcu Vračara. Svojom kreativnom i pozitivnom energijom, šarmom, lepotom, kvalitetom, kao i pristupačnim cenama, sigurni smo da ćete kod nas za svoje mališane vrlo brzo pronaći omiljeni kutak igre, drugarstva, ali i edukacije. Kroz mnogobrojne opuštajuće radionice Vaše dete će naučiti mnogobrojne nove stvari, igraće se kreativno i zabavno, sa različitim materijalima, eksperimentisaće.

Sa Vašim detetom svakodnevno radi pedagog, psiholog, logoped, vaspitač, medicinska sestra vaspitač, nastavnica engleskog jezika, saradnik za sportić, doktor pedijatar i mnogi drugi visoko obrazovani saradnici iz različitih oblasti.
Mi smo tim mladih, kreativnih i stručnih ljudi koji je okupljen oko ideje da svako dete ima veliki potencijal koji bi trebalo samo da spozna, zahvaljujući okolini koja ga podstiče i podržava.

Osluškujemo njihove potrebe i želje, pratimo njihov rast i razvoj, osećanja i u skladu sa tim organizujemo niz različitih radionica (psihološke, pedagoške i logopedske radionice). Organizujemo razgovore sa psihologom, logopedom I drugim stručnim saradnicima u skladu sa Vašim interesovanjima u kojima dobijate kompletnu informaciju o napredovanju Vašeg deteta u proteklom periodu.

Organizujemo niz različitih poseta: Košutnjak, Ada Ciganlija, Kalemegdan, Zoološki vrt, Botanička bašta, Avala, pozorišta, bioskopi, muzeji, galerije…

Posebno se vodi računa i o zdravoj ishrani. U našoj kuhinji se sprema zdrava hrana, od koji drugari postaju veći i snažniji. Svakodnevno cedimo prirodne sokove, napravljene od svežeg voća i povrća, a neke od njih uberemo i u našem čarobnom dvorištu.